LVI-myymälämme palvelee ammattitaidolla Keuruulla ja lähiympäristössä

LVI-Myymälä Raiskinmäki Oy palvelee yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä Keuruulla ja lähiseudulla. Myymme ja asennamme LVI-alan tarvikkeita. Tule palveltavaksi LVI-alan osaajien liikkeeseen!

Ota yhteyttä
Pipo ja lapaset kuivumassa patterin päällä

LVI-asennukset

Teemme uusien talojen putkityöt ja vanhojen putkisaneeraukset Keuruulla ja lähiseudulla. Avullamme teet myös lämmitystaparemontit vaivattomasti!

Tutustu tarkemmin
Poikkileikkaus patterin tekniikasta

LVI-laitteiden huolto

Teemme kaikki kotitalouksien ja yritysten tarvitsemat LVI-laitteiden huollot, kuten wc-pönttöjen, hanojen ja ilmastointilaitteiden huollot.

Putken painemittari

LVI-tarvikemyynti

LVI-myymälästämme Keuruulta saat kätevästi kaikki LVI-tarvikkeet ja -varaosat omakotiasujien ja kesämökkiläisten tarpeisiin.

Työntekijä asentaa öljypoltinta

Öljypolttimien asennukset

Olemme kokenut öljypolttimien asennus- ja huoltoliike. Meiltä löytyy sekä riittävä ammattitaito että luvat öljypolttimien asennustöihin.

Lue lisää
Putkimiehen työvälineitä

Putkityöt

Teemme kaikki omakoti- ja rivitalojen sekä muiden rakennusten putkiasennukset ja putkisaneeraukset kahden ammattilaisen voimin.

Tutustu tarkemmin

LVI-alan vahvaa kokemusta

LVI-Myymälä Raiskinmäki Oy on jo vuonna 1992 perustettu yritys, joka on erikoistunut LVI-tarvikkeiden myyntiin ja asennuksiin. 

Meiltä löytyy kaikkiaan 40 vuoden kokemus LVI-asennuksista. Olemme perheyritys, joka palvelee kaikkia asiakkaitaan heidän tarpeensa ja toiveensa huomioiden. Saat meiltä sekä LVI-tarvikkeiden ja alan syvällistä tuntemusta että hyvää palvelua! Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin.

Ota yhteyttä!

Kaikki LVI-alan palvelut ja tarvikkeet saman katon alta

Olemme täyden palvelun LVI-talo, josta saat yhden katon alta sekä kaikki tarvitsemasi LVI-tarvikkeet että -asennukset niin halutessasi. Myymme laajan valikoiman eri merkkien LVI-laitteita ja teemme asennukset, laitteiden huollot, öljypolttimien asennukset, putkiasennukset ja putkisaneeraukset kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla ja alan viimeisimmän kehityksen tuntien.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin, kun teetät kotona tai vapaa-ajan asunnollasi kunnossapito- ja perusparannustöitä. Esimerkiksi omakotitalon sähkö-, putki- ja kaapelityöt työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta, eli sitä ei voi saada esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yrittäjä lähettää sinulle laskun töistä, näet laskussa olevasta erittelystä, mikä on työn hinta, minkä jälkeen voit hakea kotitalousvähennystä työn hinnasta.

Lue lisää verohallinnon sivuilta!

Kolme hyvää syytä valita yrityksemme!

Pitkä kokemus

Olemme perheyritys, joka on toiminut alalla jo pitkään. Meillä on vankka kokemus LVI-tarvikemyynnistä ja -asennuksista. Olemme tunnettu toimija Keuruulla.

Monipuolinen valikoima

Meillä on monipuolinen valikoima LVI-tarvikkeita ja -varaosia useilta tunnetuilta ja hyväksi havaituilta merkeiltä. Tarvittaessa tilaamme lisää osia!

Nopea palvelu

Toimitamme tarvikkeet ja varaosat nopeasti. Jos varastostamme uupuu jokin osa, saamme tilattua ja toimitettua sen sinulle jopa vuorokauden sisällä. Käytämme joustavasti eri tukkuliikkeitä.

Puhelinkuvake

Kokeneet asiantuntijamme palvelevat sinua LVI-myymälässä Keuruulla.

Kysy lisää!